مشخصات اصلی


قیمت: 14500 تومان

معرفی اجمالی محصول


نقد و بررسی
مشخصات فنی
فیلم محصول
پرسش و پاسخ

نقد و بررسی


تخم شربتی از بهترین دانه های گیاهی :

تخم شربتی سرشار از انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی، فیبر، پروتئین، آنتی‌اکسیدان و … می‌باشد و یکی از منابع گیاهی امگا 3 شناخته شده است. مصرف تخم شربتی باعث تسکین دردهای مفصلی، تسریع کاهش وزن، افزایش مصرف انرژی و محافظت در برابر بیماری‌های قلبی و دیابت می‌شود. تخم شربتی فاقد گلوتن می‌باشد و برای مبتلایان به سلیاک یا عدم تحمل به گلوتن مناسب است. مصرف تخم شربتی باعث افزایش 30 درصدی در اسیدهای چرب امگا 3 در خون می‌شود. این اسیدهای چرب برای بهبود عملکرد مغز، سلامت قلب، بهبود افسردگی، آرتریت روماتوئید، بیماری‌های کبدی و …. مفید هستند. در نتیجه می‌توان تخم شربتی را نوعی خوراکی خارق‌العاده معرفی نمود.

1 - پروتئین موجود در تخم شربتی 5/2 برابر پروتئین موجود در لوبیاچیتی است.

2 - آنتی‌اکسیدان موجود در آن 3 برابر بیشتر از بلوبری است.

3 - آهن موجود در آن 3 برابر بیشتر از آهن اسفناج می‌باشد.

4 - کلسیم موجود در تخم شربتی 6 برابر کلسیم شیر است.

5 - ویتامین C موجود در آن 7 برابر بیشتر از پرتقال است.

6 - امگا 3 موجود در آن 8 برابر امگا 3 در سالمون می‌باشد.

7 - فیبر موجود در آن 10 برابر بیشتر از برنج است.

8 - منیزیم موجود در آن 15 برابر بیشتر از کلم بروکلی است.

تخم شربت از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته که علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگه داشتن فشارخون و لاغر شدن بسیار موثر است. با تهیه “شربت تخمه شربتی” همراه ما باشید.

طرز تهیه شربت تخم شربتی برای 4 نفر :


یک قاشق غذاخوری تخم شربتی

شکر یا شربت سکنجبین به میزان لازم

آبلیمو یا گلاب یا هرگونه عرقیجات به میزان دلخواه

نحوه درست کردن تخم شربتی

ابتدا باید تخم شربتی را داخل یک صافی نرم بریزید و 2 تا 3 بار آن را زیر آب سرد بشویید بعد به اندازه 2 بند انگشت روی آن آب ولرم بریزید و اجازه دهید 2 تا 3 ساعت در دمای اتاق بماند تا باز شود. بعد آن را با شکر ، آبلیمو و یا گلاب و 4 لیوان آب خوب مخلوط کنید و برای مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده و طعم دار شود.


مشخصات فنی


فیلم محصول



پرسش و پاسخ


ارسال پرسش جدید

نام :
ایمیل :
متن :
کد امنیتی : ریست تصویر
محصولات مرتبط